Betalen

Betaalmogelijkheden

Bij Le Petit Chique kunt u betalen met iDEAL of per vooruitbetaling.

Kiest u voor iDEAL , dan betaalt u het gevraagde bedrag online via uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en Le Petit Chique ontvangt van uw bank een bevestiging dat de bestelling is betaald. Groot voordeel van betalen met iDEAL is, dat we alle voorradige artikelen direct aan u leveren.

Kiest u voor vooruitbetaling , dan maakt u het factuurbedrag zelf over naar ING-rekeningnumer 6113256 t.n.v. RSS. Bij betaling vanuit het buitenland (en vanaf 1 februari 2014 ook vanuit Nederland) heeft u het IBAN-nummer NL59INGB0006113256 en het BIC-nummer INGBNL2A nodig. Na bijschrijving van het factuurbedrag op onze rekening bevestigen wij de ontvangst van uw betaling en handelen wij uw bestelling verder af.

je het gevraagde bedrag online via je eigen bank. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven.

Waardebon/coupon of kortingscode inwisselen

Je kunt de code van je Le Petit Chique waardebon, couponcode of kortingscode bij stap 1 in de winkelwagen invullen. Het bedrag van de bon of kortingspercentage van de code wordt direct verwerkt.

Als het bedrag van je bestelling hoger is dan het bedrag van de waardebon, brengen wij het resterende bedrag in rekening. Een eventuele restwaarde van de waardebon komt te vervallen, dus het is verstandig de waardebon alleen te gebruiken bij een bestelbedrag gelijk aan of hoger dan de waarde van de waardebon.
De geldigheidsdatum staat op de bon. Na deze datum is de waardebon niet meer in te wisselen.

Waardebonnen en cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten.