Verzenden

Brengt Le Petit Chique verzendkosten in rekening bij levering binnen Nederland?

Bestellingen met een totale waarde van meer dan € 75,00 worden kosteloos binnen Nederland verzonden. Voor overige bestellingen wordt voor verzending binnen Nederland een bijdrage in de verzendkosten van € 4,75 in rekening gebracht.

Verzend Le Petit Chique ook naar het buitenland?

Le Petit Chique verzend ook buiten Nederland. Indien de verzendkosten voor het land van uw keuze onverhoopt niet worden getoond tijdens het bestelproces, kunt u de verzendkosten aanvragen via info@lepetitchique.nl.

Hoe lang duurt het voordat je de bestelling hebt ontvangen?

Nadat de betaling van de bestelling is ontvangen nemen wij deze direct in behandeling. Wij doen onze uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Normaal gesproken worden artikelen die op voorraad zijn binnen 4 werkdagen geleverd, meestal zelfs binnen 2 werkdagen. Voor artikelen met een persoonlijke boodschap (zoals in het geval van bijvoorbeeld fotolijsten en sieraden) geldt een langere levertijd, waarvan je per mail op de hoogte wordt gehouden.

Kan ik het verzendproces volgen?

Je bestelling die binnen Nederland wordt verzonden wordt verzorgd door TNT Post. Je ontvangt van ons een 3S nummer, waarmee de zending via www.tracktrace.nl kan worden gevolgd. TNT Post biedt het pakje maximaal twee keer aan. Indien je beide keren niet aanwezig bent om het pakje in ontvangst te nemen kan het binnen 3 weken opgehaald worden bij een postkantoor in de buurt.

Let op: als je niet thuis bent, biedt TNT Post je pakje standaard ook bij de buren aan. Mocht je hier geen prijs op stellen, vermeld dit dan in het vak “opmerkingen” in het bestelproces, dan houden wij hier rekening mee.