Over ons

Le Petit Chique

Op zoek naar een exclusief cadeau? Dan bent u bij Le Petit Chique aan het juiste adres. Wij verzorgen exclusieve cadeaus, luxe kraammanden en giftboxen met een edge. Net even anders. De mooie verpakking maakt een cadeau van Le Petit Chique al een feest op zich.

Voor fashionable mama’s die kwaliteit en exclusiviteit hoog in het vaandel hebben. Maar ook voor mama’s die de deur niet uit gaan zonder de laatste it-bag. Voor die mama koop je niet zomaar een kraamcadeau. Maar een kraamcadeau dat zorgvuldig is samengesteld met alleen de mooiste merken. Of u nu een kado zoekt voor de bewuste ecofabulous mama, de drukke veeleisende mama, of de chique mama. Bij Le Petit Chique vindt u een beetje luxe voor haar baby.

Founder Giljone Rijkaard werkte jarenlang als stylist en personal shopper. Tijdens haar reizen deed zij inspiratie op voor Le Petit Chique. Als vrouw, moeder, vriendin en tante weet ze als geen ander hoe fijn het is om een mooi cadeau te ontvangen. Maar vooral hoe fijn is het om een mooi cadeau te geven. De kraamcadeau’s van Le Petit Chique kiest zij zorgvuldig uit. Giljone werkt alleen met exclusieve merken die voldoen aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen. Omdat niets anders dan het beste goed genoeg is voor haar baby, en natuurlijk haar klanten.

Freelance stylist Sandy Fränkel weet als geen ander een evenement te stylen. Met haar oog voor details is zij de perfecte aanvulling voor Le Petit Chique. Of het nu gaat om kraamfeesten, huwelijken of studiostyling, Sandy draait haar creatieve hand er niet voor om. Met opgeruimde geest en frisse moed maakt zij van iedere ruimte in no-time een stijlvolle plek. Een plek waar u uw gasten met plezier zult ontvangen.